Laat jouw tweede Glencairn glas GRATIS graveren!

Ben jij van plan om een Glencairn glas te personaliseren met een gravure? Maak dan gebruik van onze tijdelijke actie waarbij wij een tweede Glencairn glas gratis graveren! Het is zelfs mogelijk om beide glazen van een andere gravure te voorzien.

Voor deze actie hebben we een speciale voorraad met extra Glencairn glazen ingekocht. Als deze op zijn stopt de actie! Kortom op=op voor de actie met één gratis glas graveren! 

Wees er wel op tijd bij want voor je het weet is deze actie voorbij en komt deze niet meer terug! Het is een unieke aanbieding die we echt niet vaak weggeven. Bestel vandaag nog je eigen Glencairn glas met gravure en geniet van een uniek cadeau om te geven. 

Vul bij couponcode in: gratisglasgraveren

Vul bij het afrekenen direct in het vakje couponcode de code in en wij graveren je tweede Glencairn glas gratis!

Uitstekende kwaliteit producten! Zelf drink ik geen whiskey, maar elk jaar koop ik voor zoon via deze shop iets. Deze keer een gegraveerde karaf. Ik heb via mail een vraag gesteld en kreeg binnen enkele uren al antwoord. Alles is uitstekend verpakt, wordt tijdig verstuurd. Kortom, ik maar vooral mijn zoon heel blij!
Dus zeker aan te bevelen!

Astrid Elands

Via Google

Ik ben zo ontzettend goed en geduldig geholpen.
Ik heb een prachtige karaf gekocht met glazen.
Ze hebben mij fantastisch geholpen met het graveren en ze hadden prima inbreng.
Creatief en geduldig !
Super !!

Carlos van den Hardenbroek

Via Google

Wat ben ik ontzettend blij met het eindresultaat! Ik ga zeker nog vaker bij jullie glazen laten graveren. Bedankt voor de top service!

D. Smit

Via mail

Veelgestelde vragen: Glencairn glazen graveren

Hoe kan ik een tweede naam invullen?

Heel simpel door in het tekstvak in te vullen: Glas 1: Naam, Glas 2: Naam

Is het ook mogelijk om twee letters bij design 5 in het gewei te zetten?

Ja hoor dit is geen enkel probleem.

Waar kan ik de designs vinden?

Klik hier om alle designs te zien. 

Hoe lang duurt het voor ik het glas in huis heb?

De levertijd op graveren is maximaal 3 werkdagen. Daarna wordt het pakket verzonden met Post NL.

Waarom kan ik geen design 2 kiezen?

Glencairn heeft een beperkte ruimte om te graveren. We kunnen hierdoor helaas niet elk design graveren. 

Kan ik ook een eigen logo graveren?

Dit is mogelijk, maar niet elk logo is helaas van de juiste kwaliteit om te graveren. Stuur ons een mailtje om dit te beoordelen via info@whiskeyglazenshop.nl

Hoe lang duurt de actie?

We hebben een special batch met glazen ingekocht voor deze actie. Zodra deze op zijn stopt de actie. Kortom op=op voor deze kortingsactie!